Wilddagen
De Wildste periode van het jaar
Vanaf 14 oktober gaat het wildseizoen officieel van start, een periode waar culinair Nederland reikhalzend naar uitkijkt. Om deze tijd extra bijzonder te maken, hebben wij voor jullie een prachtig 4 gangen wildmenu samengesteld, compleet met bijpassende dranken.
Datum:
Vrijdag 18 oktober (VOL)
Zaterdag 26 oktober (VOL)
Zaterdag 2 november (Vol)
Zondag 3 november *
Je geniet dan voor €90,00 p.p. van:
- 4 gangen wildmenu (voorgerecht, 2 tussengerechten en een hoofdgerecht) met bijpassende dranken.
- Koffie/thee met huisgemaakte bonbon.
* zondag 3 november ontvangen we graag tussen 16:00 uur en 17:00 uur.
Wildmenu
Gerookte wilde eendenborst met een vinaigrette van biet en lavas
Fazant met zuurkool, dadel, pistache en calvados
Wildzwijn met knolselderij en truffel
Hert met oesterzwam en peterselie crème