Kookschool

ONLINE KOOKWORKSHOP

Wilt u uw kookkunsten naar een hoger niveau brengen? Uw partner verrassen met een zelf bereid viergangendiner? Volg dan onze online kookworkshop en word een ster in de keuken! En weet: ons motto is: iedereen kan het – dus jij kunt het ook ;)

Een dag van te voren kun je tussen 17:00 en 18:00 uur de ingrediënten bij ons ophalen. Je krijgt daar een lijst bij met de materialen die je bij het koken nodig hebt. Wees gerust: je hebt geen professionele keuken nodig!

Via de link die u van ons ontvangt, begeleidt Pascal, Nordin of Johan  bij het koken. We starten om 17:30 uur, zodat om 18:30 uur het voorgerecht op tafel staat. Daarna gaan we aan de slag met het tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Lijk het je leuk om deel te nemen met jouw kookclub, bedrijf of vrienden laat het ons dan weten. We plannen dan samen met jullie een datum.

KOKEN BIJ OLD SKOOL

Gelukkig we mogen wat meer en vanaf september gaan we dan ook weer flink aan de slag met onze kookworkshops. 3 avonden in de week plannen we een kookworkshop. In verband met alle onzekerheden plannen we nu tot de kerst. Het loopt al aardig storm dus wees er snel bij. Alle workshops beginnen om 18:30 uur. Je kan die avond zelf betalen en de workshops zijn exclusief drankjes. We zien graag je reservering per mail tegemoet. Info@restaurantoldskool.nl.

WOENSDAG 24 NOVEMBER VLEES, BAKKEN, BRADEN € 39,50 Ben je gek op vlees? Meld je dan aan voor deze kookworkshop. We gaan gaan bakken en braden met vlees. (NOG 4 PLAATSEN VRIJ)