Kookschool

KOKEN BIJ OLD SKOOL

Leuk om cadeau te geven. Om zelf mee deel te nemen voor 1 keer of schrijf je in voor een vaste kookclub.

De Workshops zijn eenvoudig online te boeken. Klik op boven aan de pagina op webshop en kies je favoriete workshop.

Graag tot snel.

Er zijn verschillende workshops te boeken zoals:


VEGETARISCHE KOKEN 

Kosten € 45,00 

We gaan in deze workshop een heel lekker 4 gangen vegetarisch menu maken. Wij hebben altijd een heerlijk vegetarisch menu op de menukaart staan. We vinden het ook belangrijk om steeds minder vlees te eten en meer bewust meer groenten te eten. Wil je wat leuke tips en leuke uitdagende recepten weten. Schrijf je dan in.

 

(WINTER-) BBQ 

Kosten € 55,00 

We zijn gek op de BBQ. En we gebruiken deze dan ook bijna elke dag. Maar wat kan je allemaal met de BBQ. We laten je deze avond verschillende kleine gerechtjes proeven. Je hoeft dis niks te doen, alleen luisteren, proeven, genieten en ervaren.

 

OOSTERSE KOKEN

Kosten € 49,50

We zijn gek op de Oosterse keuken. Altijd vindt je op onze menukaart een Oosters tintje. We gaan deze avond een poke bowl maken, dumplings, rendang en een oosters toetje na.

 

VIS 

Kosten € 49,50

Workshop waar we jullie alles leren over het verschil tussen een platvis of een rondvis. Mooie hele vissen die we gaan schoonmaken en bereiden. We maken een mooi 3 gangen vismenu. En vertellen zoveel mogelijk al onze kennis over de vis.

 

VLEES

Kosten € 49,50

Ben je gek op vlees maar heb je moeite met de garing of wil eens wat anders proberen? Meld je dan aan voor deze workshop. We gaan bakken en braden met vlees. Dus 3 gangen met verschillende bereidingen van vlees.