Nieuws

Lieve gasten,

Na bijna 9 fijne jaren hebben wij besloten om te stoppen met Genieten & Meer. Wij willen ons volledig gaan richten op ons restaurant, Restaurant Old Skool. Door deze stap te zetten kunnen we met Restaurant Old Skool focussen op zowel de lunch én diner.
Uitleg
Zelf kunnen we ons nu concentreren op één locatie. Dat leidt tot meer focus en dat willen we ook graag; sinds 2019 hebben we een Bib Gourmand van Michelin, voor onze goede prijs/kwaliteitsverhouding, en om die te behouden willen we nóg scherper zijn. Zo hebben we ook geïnvesteerd in ons interieur en als extraatje starten we in september ook weer met onze kookworkshops.
Nóg verder verbeteren
Corona bracht ons een duidelijke bezinning. Ons team was nu elke dag bij Old Skool aanwezig en zelf zijn we nu ook elke dag, van ’s ochtends tot ’s avonds, hier aanwezig. Dat maakt het werken een stuk effectiever en voor ons een stuk gemakkelijker om de regie in handen te houden. Ook hebben we tijdens de gedwongen sluiting, vanuit de overheid, nagedacht over onze eigen positie en hoe we onze dienstverlening nóg verder kunnen verbeteren. Door de lunch nu in Old Skool te serveren, kunnen we meer aandacht besteden aan zowel kwaliteit als continuïteit.”
Genieten & Meer word per i juli 2021 overgenomen door Meet & Ribs.
Genieten & meer zal worden overgenomen door Meet & Ribs die u ook een compleet aanbod zal bieden. Wij zijn van mening dat de komst van Meet & Ribs de horeca van Druten nog meer zal versterken. Wij wensen hun dan ook ontzettend veel succes en we hopen dat we gezamenlijk Druten Culinair op de kaart kunnen gaan zetten.
Bedankt
Alle lieve gasten die trouw ons bedrijf bezochten. Zoveel vaste gasten en we hopen dat jullie ons nu ook komen bezoeken in de Hooistraat. Heeft u nog een cadeaubon in de kast liggen? Die kunt u nog tot 31 december 2021 besteden bij Restaurant Old Skool waar u ook de stempelkaartjes kunt blijven gebruiken. Heel erg graag tot snel bij Old Skool waar we u met open armen ontvangen.


Lieve groet, Johan en Milena