Nieuws

Elke dag zijn we bezig om u, onze gast, culinair in de watten te leggen. Het is dan ook fantastisch als een recesent ervaart zoals wij het bedoeld hebben. Wij zijn er dan ook trots op dat we sinds de opening in mei 2015 de 2 landelijke kranten hebben behaald en de grootste regionale krant. Lees hier de recenties en de laatste berichten op de socialmedia.

Buiten de kaart om kwartel, biet, pistac... 26 september 2019 Buiten de kaart om kwartel, biet, pistache, gerookte thee.
Lees meer
Wij vinden het heerlijk om met onze jong... 25 september 2019 Wij vinden het heerlijk om met onze jongens uit eten te gaan. We willen dit graag stimuleren om de jong volwassenen alvast kennis te laten m...
Lees meer
Hoofdgerecht van Menu van de Chef: Hert,... 23 september 2019 Hoofdgerecht van Menu van de Chef: Hert, hertenstoof, ravioli, cantharellen.
Lees meer
Nieuw op de kaart: coquille, buikspek, b... 04 september 2019 Nieuw op de kaart: coquille, buikspek, bleekselderij.
Lees meer
Wat leuk om weer te lezen. De recensies ... 03 september 2019 Wat leuk om weer te lezen. De recensies naar een hele drukke week. En we zijn er weer klaar voor nieuwe week, nieuwe gerechten en nieuwe col...
Lees meer