Nieuws

Elke dag zijn we bezig om u, onze gast, culinair in de watten te leggen. Het is dan ook fantastisch als een recesent ervaart zoals wij het bedoeld hebben. Wij zijn er dan ook trots op dat we sinds de opening in mei 2015 de 2 landelijke kranten hebben behaald en de grootste regionale krant. Lees hier de recenties en de laatste berichten op de socialmedia.

Voor aanstaande zaterdag hebben we nog b... 16 december 2018 Voor aanstaande zaterdag hebben we nog beschikbaarheid voor ons Op=Top menu. 5 gangen verrassingsmenu, inclusief 5 glazen wijn, aperitief, t...
Lees meer
Amuse: Kroepoek van tomaat en geitenkaas... 14 december 2018 Amuse: Kroepoek van tomaat en geitenkaas.
Lees meer
Nieuw op de kaart: Rode poon, parelcousc... 13 december 2018 Nieuw op de kaart: Rode poon, parelcouscous, tomaat
Lees meer
Op de kaart Fazant, zuurkool, pistache. 13 december 2018 Op de kaart Fazant, zuurkool, pistache.
Lees meer
De laatste tafeltjes voor Kerstavond heb... 12 december 2018 De laatste tafeltjes voor Kerstavond hebben we nog beschikbaar.
Lees meer